BINE AŢI VENIT!!!!!


HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com



vineri, 21 ianuarie 2011

Cum va fi 2011 in functie de numarul cosmic


Tabelul de mai jos prezinta corespondenta dintre numere si litere:



Asadar, literele A, J, S corespund cifrei 1. Literele B, K si T corespund literei 2 s.a.m.d.

De mentionat ca, pentru cifrarea literelor, se foloseste alfabetul latin standard. Ceea ce inseamna ca, de exemplu, pentru limba romana, nu se iau in calcul diacriticele.

VIBRATIA NASTERII
Se ia in calcul data nasterii: ziua, luna si anul nasterii. Cifrele se aduna intre ele.
Exemplu: Pentru 23.12.1998:
2+3+1+2+1+9+9+8=35; 3+5=8.
Vibratia nasterii este 8.

NUMARUL DE EXPRESIE
Este dat de cifrarea tuturor literelor din nume si prenume:
Exemplu: I O N M A R I A N P O P A
9+6+5+4+1+9+9+1+5+7+6+7+1=70; 7+0=7
Numarul de expresie este 7.

NUMARUL COSMIC
Se aduna vibratia nasterii la numarul de expresie.
Exemplu: In cazul nostru: 8+7=15; 1+5=6
Numarul cosmic este 6.

1.

Persoanele nascute sub numarul 1 sunt creative si puternice. De asemenea vor sa fie independente, dar si iubite de toti cei care le inconjuara.

In 2011, persoanele dominate de acest numar vor experimenta noi inceputuri, fie pe plan sentimental sau profesional. In cariera vor primi noi sarcini care le va creste stima de sine, mai ales ca cei guvernati de aceasta cifra sunt persoane muncitoare si creative, ceea ce ii va ajuta sa castige pe acest plan.

Recomandarea pentru acest an este sa isi mentina pozitivismul.

2.

Cei guvernati de acest numar sunt persoane linistite. Isi doresc armonie, insa anul 2011 va fi un an al provocarilor in dragoste si profesie. In plan sentimental vor fi sensibili la nivel emotional si vor depune eforturi sa-si faca relatia sa “curga” lin.

In ciuda provocarilor, 2011 va fi un an cu rezultate bune in dragoste, relatii si cariera. Este anul perfect pentru a implementa toate acele idei pe care le-ai tot gandit in 2010. Este important sa iei deciziile cu mintea lipede, in loc sa reactionezi din impuls.

3.

Persoanele guvernate de numarul 3 sunt optimiste, pozitive si sociabile. Le place sa se bucure din plin de viata si in 2011 vor avea parte de multe surprize. Anul acesta te vei simti dependenta emotional de partenerul tau, iar in plan profesional vei deschide un nou capitol si va exista chiar si sansa unei promovari. Asa ca, este important sa stai focusata pe frontul profesional.

Anul 2011 va fi un an al oportunitatilor. Vei exploata totul la maxim, tot ce trebuie sa faci este sa fii increzatoare in fortele tale.

4

Persoanele influentate de acest numar personal sunt, se spune, persoane independente si care calatoresc foarte mult. Persoanele nascute in datele de 4, 13 si 22 sunt influentate de acest numar.

Comunica foarte bine si sunt inteligenti. Se pregatesc inca de la varste fragede pentru viitor.

Anul 2011 le aduce schimbari si vor avea nevoie sa fie rabdatori si mai dedicati mai ales in ceea ce priveste profesia si educatia. Persoanele dependente de munca vor deveni constiente de faptul ca nu le face bine la sanatate. Relatiile vor fi mai solide si natura lor jucausa ii va ajuta.

Cei influentati de acest numar sunt obisnuiti sa lupte mult pentru a castiga bani si sa munceasca mult pentru a reusi, dar anul acesta le va aduce si unele sclipiri norocoase si vor avea posibilitatea de a cheltui mai mult ca de obicei. Acest an va fi anul lor, cu conditia ca asteptarile sa nu fie foarte mari!

5

Cei nascuti sub acest numar personal sunt cunoscuti pentru felul lor sociabil de a fi si pentru faptul ca reusesc sa ii motiveze pe toti cei din jur. Anul 2011 le va aduce schimbari in profesie si in dragoste.

Exista oportunitati profesionale neasteptate, ar putea avea parte de noi responsabilitati sau de noi proiecte, si acest lucru se va petrece si in privinta relatiilor. Numerologia spune ca acesta va fi un an al experientelor in care persoanele influentate de acest numar vor simti nevoia de a face lucruri noi, interesante si de a se bucura de libertate. Cei care au afaceri ar trebui sa isi faca mai multa publicitate. Anul acesta va fi unul care va va aduce multe noutati si care va va aduce multe bucurii.

6

Persoanele influentate de acest numar sunt cunoscute pentru magnetismul lor. Acesta e principalul motiv pentru care oamenii se simt atrasi de ei (profesional si sentimental). In acest an ei vor implementa toate planurile pe care le-au gandit in 2010. Si, din punct de vedere financiar, in acest an va trebui sa fiti cumpatati.

S-ar putea ca in acest an sa simtiti o anumita neliniste datorata ritmului in care viata se desfasoara, dar nu va avea efect negativ asupra vietii voastre personale. Iti vei asuma noi responsabilitati personale si vei simti noi emotii.

Veti fi atrasi de persoanele vesele si sociabile, la fel ca si voi. Relatiile personale vor fi favorizate si vor sta sub o noua lumina, existand si posibilitatea cumparararii unei locuinte. Acest an este unul in care te vei bucura de reusite si de ceea ce ai facut pana acum.

7

Persoanele nascute sub influenta numarului sapte sunt considerate a fi foarte puternice. Nu degeaba, aceasta cifra esti folosita atat de des in tot ceea ce inseamna ritualuri si practici magice. Sapte este considerat numarul divintatii, asa ca pentru cei nascuti sub infuenta lui, anul 2011 va fi unul foarte important, efectele urmand sa se resimta tot restul vietii in cazul unora.

Unele lucruri s-ar putea sa intre pe o panta descendenta, insa acest lucru nu se va intampla si in ceea ce priveste cariera, unde o sa fiti ocupati cu noi angajamente si un volum de munca sustinut. O sa aveti un an intens in ceea ce priveste latura voastra emotionala si materiala. O sa faceti tot ce va sta in putere pentru a avea succes, asa ca foarte importanta va fi determinarea de care o sa dati dovada. Daca sunteti o persoana axata pe studiu, o sa aveti parte de mai multa energie. Incercati sa va relaxati si sa intelegeti ca cel mai important lucru este acela de a va organiza si de a constientiza ceea ce vreti cu adevarat. Planurile si schitele pe care le-ati creionat in 2010 in ceea ce priveste dezvoltarea voastra, din toate punctele de vedere, va vor ajuta.

8

Cei nascuti sub influenta numarului 8 ar trebui sa se astepte ca lucruri cu adevarat extraordinare sa se intample in viata lor in 2011 din punct de vedere profesional. Daca o sa munciti din greu si o sa puneti suflet in ceea ce faceti si rezultatele se vor vedea din plin in 2011. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste viata sentimentala, persoanele influentate de acest numar avand o natura profunda, indreptata catre meditatie- 2011 fiind un an benefic pentru aceasta sfera de activitate.

Persoanele influentate de acest numar sunt foarte altruiste. De foarte multe ori se gandesc la ceilalti, asa cum se gandesc la ei insisi. Totodata, in 2011 cei influentati de numarul 8 vor reevalua relatiile si proiectele din 2010. Cele mai multe dintre ele merita sa fie duse la bun sfarsit. Zilele de luni, marti si sambata sunt zilele favorabile pentru voi daca aveati aceasta influneta numerologica. Daca ati hotarat sa faceti ceva nou, nu ezitati sa va urmati acest vis.

9

Oamenii nascuti sub influenta numarului cosmic 9 sunt renumiti pentru curajul lor. Reactioneaza ca niste veritabili luptatori cand le sunt incalcate drepturile. Desi intampina unele dificultati atunci cand trebuie sa inceapa o relatie sau un proiect, de cele mai multe ori duc la bun sfarsit totul fiind persoane foarte organizate si, mai ales, determinate.

2011 este un an bun din punct de vedere profesional si personal, insa, potrivit previziunilor numerologice este indicat sa nu va asumati prea multe riscuri si sa lucrati cu calm si cu seriozitate. Este important sa fiti sinceri cu voi si o sa aveti parte de un an excelent.

2011 ar putea sa aduca unora dintre persoanele nascute sub influenta numarului 9 un nou job sau posibilitatea de a incepe un nou proiect. Celor cu aceasta influenta numerologice le este recomandat sa ramana optimisti si pozitivi in tot ceea ce fac. Este cheia prin care vor face fata tuturor provocarilor in 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu