HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.commarți, 1 februarie 2011

FEMEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am ajuns la concluzia că femeile din ziua de azi (nu toate bineânţeles) ironizează din plăcerea de a fi ele satisfăcute, gândid ceva de genul : "AH ce-am făcut-o p-asta, AH ce tare sunt şi n-a avut nici o replică" - când de fapt dacă s-ar analiza pe ele ar afla că toate instinctele astea de răutate se hrănesc din complexele lor nerezolvate........ ştiu că sunt multe voci care mă critică în acest moment dar dacă stăm şi analizăm puţin FEMEIA în comparaţie cu BĂRBATUL - cine bârfeşte cel mai mult?, la servici n-aveţi colege care vă contrazic mereu?, ma rog, sau sunt răutăcioase referindu-se la noul vostru parfum sau noua fusta care bineânţeles ca nu-ţi vine bine ..... să continui?
Am întâlnit o pesoană X pe care o apreciam cândva demult şi brusc am observat ceva schimbat, devenise atotştiutoare, critica pe toată lumea şi ca să vă dau un exemplu BANAL vă povestesc pe scurt despre această persoană X s-a contrazis cu cineva care avea probleme de sănătate şi luase antibiotic
- "Vai ai luat antibiotic, fricoas-o bagi prostii în tine când te poţi trata cu naturiste, uleiuri esenţiale, pune mâna şi citeşte pe internet - acasă ce faci pe calculator.... " (erau colege)
- Scuze dar e o problemă mult mai gravă de cât o înţelegi tu şi nu aveam cum - am făcut-o la îndrumarea doctorului specialist (ORL-ist)
-" Ai fost la doctor Ha Ha Ha - păi eşti copil să te duci să plăteşti şi ălora consultaţia Ha Ha Ha " ...... bla bla
.............
peste aproximativ o lună persoana X ajunsese internată în spital la ORL - antibiotic injectabil la greu plus alt antibiotic pe cale bucală plus ...... complicaţii......
Crede-ţi că a învăţat ceva din toate astea? NU - de ce? Nu ştiu !!!!
Azi mi-am furat-o şi eu dar spre ruşinea mea n-am avut replică şi am înghiţit în sec .... deocamdată!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu